REZIDENCA
PRULE

ZA VAS GRADIMO

URBANO IDILO

Na izjemni lokaciji v neposredni bližini mestnega središča Ljubljane in prenovljenega nabrežja Ljubljanice, ki je znano po imenu Špica, nastaja Rezidenca Prule. 

BLIŽINA PRIJETNIH ZELENIH POVRŠIN, KJER JE BILO NEKOČ LJUBLJANSKO KOPALIŠČE, HLADNIKOVA BRV POVEŽE LOKACIJO OBJEKTA S PREDMESTJEM IN BOTANIČNIM VRTOM. 

V REZIDENCI PRULE BO PET LUKSUZNIH STANOVANJ. VSA STANOVANJA BODO IZPOLNILA VISOKA PRIČAKOVANJA GLEDE BIVANJA IN KVALITETE ŽIVLJENJA. NEPOSREDNA BLIŽINA MESTNEGA JEDRA IN HKRATI STIK Z NARAVO,
JE TISTO, KAR OBJEKTU DAJE POSEBNI PEČAT. STANOVANJA SO OBLIKOVANA FUNKCIONALNO, S PREMIŠLJENO RAZPOREDITVIJO, KI DOVOLJUJE INDIVIDUALNO PRILAGAJANJE ŽELJAM KUPCA. 

POSEBNOST OBJEKTA JE JUGOVZHODNA FASADA, KJER SE RAZPROSTIRAJO VELIKE STEKLENE POVRŠINE, KI POSKRBIJO DA IMA BIVANJSKI PROSTOR OGROMNO NARAVNE SVETLOBE. MATERIALI SO SKRBNO IZBRANI, S POUDARKOM VRHUNSKEGA INTERJERJA. ZA PODALJŠEK BIVALNEGA PROSTORA POSKRBIJO VELIKE LOŽE, DO KATERIH JE DOSTOP ODPRT Z VSEH DNEVNIH PROSTOROV …

Naj vam pričaramo urbano idilo doma!

Objekt je zasnovan kot kompakten pravokoten volumen. Vertikalni gabarit obsega pol vkopano kletno garažo, pritličje, dve nadstropji in terasno etažo. V kleti se nahajajo; parkirna garaža, tehnični prostori in shrambe, v nadzemnih etažah pa so stanovanja. Zunanjo podobo objekta sestavlja kompozicija velikih francoskih oken in polne svetle fasade. Čisto fasadno linijo členijo le diskretne poglobitve v obliki lož. Terasna etaža se umika iz ravnine fasade na vzdolžni ulični strani.

Novo predvideni objekt se priključuje na javno prometno površino preko obstoječega prometnega priključka na Prijateljevo ulico. Na mestu uvoza je predvidena postavitev avtomatskih vrat, ki se odpirajo s pomočjo daljinskega upravljalca. Prometni režim se ureja s semaforjem. V kleti je predvidenih 10 parkirnih mest, namenjenih stanovalcem  in obiskovalcem.

Fasada objekta bo izdelana iz debelejšega kontaktnega ometa s kvalitetno izvedbo. Horizontalni gladki utori bodo ustvarjali elegantnejši izgled sodobne mestne vile. Streha objekta je zasnovana kot ravna streha, hidroizolirana  ter zaključena z obtežbo iz prodnatega nasutja. 

Dvigalo bo povezovalo vse etaže od kleti do terasne etaže, v zgornje tri etaže pa bo dostop omogočen samo lastnikom posameznega etažnega stanovanja, kar daje lastnikom stanovanj še tisto dodatno zasebnost in intimo v moderni zasnovi meščanske vile.

Ogrevanje je predvideno s toplotnimi črpalkami, vsako stanovanje ima svojo napravo. V stanovanjih bo talno gretje vezano na toplotno črpalko. V kopalnicah bo dodatno nameščeno še električno talno gretje. Predvideno je centralno prezračevanje z rekuperacijo,  vsako stanovanje bo imelo svojo prezračevalno napravo. Za hlajenje so predvideni stropni ventilatorski konvektorji.

V stanovanjih je predviden spuščen strop, ki omogoča vgradnjo svetil. Vsi estrihi bodo izvedeni kot plavajoči pod, s tem pa kvaliteta bivanja preide na višjo raven.

Talna obloga odlikuje posamezna stanovanja.
V stanovanjih je na hodnikih, kopalnicah in sanitarijah  predvidena veliko- formatna talna keramika. V preostalih prostorih pa bo talna obloga
iz gotovega parketa, visoko kakovostnega razreda. 

Vilo Prule bo odlikovala izjemna lokacija, kakovostna gradnja, zelena okolica in neposredna bližina urbanega mestnega središča.

Stanovanja

PRITLIČJE

1. NADSTROPJE

2. NADSTROPJE

TERASA

KLET

Pišite nam

5 + 0 = ?

Kontakt

BRILOSA

nepremičnine in druge storitve, d. o.  o.

Proletarska cesta 4, 1000 Ljubljana

m 040 55 22 10

m 040 66 22 55 

e info@brilosa.si

Projekt financira

© Copyright - Brilosa – postane dom