V LJUBLJANI GRADIMO 

TERASNO IDILO

Obožujete naravo? Vonj travniških cvetlic in sveže pokošene trave. Čudovit pogled na Šmarno goro in zelene gozdove?

Radi pa imate tudi neskončno zanimiv mestni utrip in vam zaradi številnih obveznosti ter vedno prekratkega dneva zelo ustreza, da je mesto blizu?

VSE TO VAM PONUJA NOV VEČSTANOVANJSKI OBJEKT, KI GA GRADIMO ZA VAS. OBDAN Z NARAVO, A SKORAJ V MESTU IN V NEPOSREDNI BLIŽINI VRTCA, ŠOL, GIMNAZIJE IN TRGOVIN.

STANOVANJA, KI JIH BOMO ZGRADILI ČISTO BLIZU AVTOCESTNIH POVEZAV KRANJ–JESENICE, LJUBLJANA–CELJE–MARIBOR TER AVTOCESTNE POVEZAVE S PRIMORSKO, BODO ZAGOTAVLJALA VSO POTREBNO INFRASTRUKTURO.  ČUDOVIT RAZGLED NA BLIŽNJE GOZDOVE Z VELIKE TERASE PA VAS BO VEDNO ZNOVA POMIRIL IN SPROSTIL TER VAS NAVDAL S PRIJETNIM OBČUTKOM TOPLEGA DOMA.

Naj vam pričaramo
idilo doma!

Stanovanjski objekt s 14 stanovanjskimi enotami predvideva etažnost K + P + 2 + T  in ga bomo postavili v Ljubljani, na Prušnikovi ulici 126 v Vižmarjah.
V neposredni bližini se nahajata nakupovalna centra Lidl in Merkur, hotel NOX, več osnovnih šol, tudi osnovna šola Montessori in dve gimnaziji.

Nov stanovanjski objekt bo omogočal parkiranje v podzemnem delu, kjer bomo uredili 16 garažnih parkirnih mest in polnilno postajo za električna vozila. 9 parkirnih mest pa bo zunaj, pred stanovanjskim objektom.

V novem stanovanjskem objektu bomo zgradili velike terase in atrije v pritličju, ki bodo stanovalcem omogočali zasebnost v objemu bližnjih dreves, spostitev ob žvrgolenju ptic in uživanje v vseh lepotah, ki jih ponuja narava.

Vsaka posamezna stanovanjska enota je zasnovana tako, da je v njej predvidenih veliko steklenih površin, kar daje občutek prostranosti, odprtosti in svobode. Kot da bi stanovanje dihalo z okoljem in z naravo, ki jo bodo lahko stanovalci opazovali in občudovali iz udobja domače dnevne sobe, jedilnice, spalnice …

Stanovanja

Pišite nam

0 + 2 = ?

Kontakt

BRILOSA

nepremičnine in druge storitve, d. o.  o.

Proletarska cesta 4, 1000 Ljubljana

m 040 66 22 55 

m 040 55 22 10

e info@brilosa.si

© Copyright - Brilosa – postane dom